Vinn "Countrypärlor"!

Ja visst ,om du vill lyssna på lite country med några inslag av svenska låtar så har du chansen nu.! Det är ALLAS Veckotidning som denna veckan lottar ut min senaste cd,"Countrypärlor " på deras hemsida. Gå in på allas.se så finns all information där.Den finns kvar tills nästa onsdag och med skivorna skickar jag med en liten personlig hälsning,missa inte det! Jätte kul att just ALLAS väljer att göra detta,den tidningen har jag prenumererat på i många år och tycker att den är väldigt bra.   Alltid roligt att det händer saker och att min musik fortfarande är aktuell.  -Så har jag fått en bakgrund på min nya låt och tränar förståss på den.  Dennis Lagerkvist (min oerhört duktige skivproducent) har denna gången nästan överträffat sej själv. När jag fick höra bakgrunden första gången fick jag ta fram näsduken ,så bra var den...  Det ska verkligen bli jätte roligt att sjunga in den. Nu blir det country även på svenska. Så våren ser spännande ut!   Jag återkommer självklart när vi kommit längre fram med inspelningarna . -Så önskar jag er en fin och trevlig helg och sänder också en tanke till Lasse Stefanz som ikväll försvarar dansbanden i Melodi fesivalen. Hoppas att det blir en direkt bijett till Globen liksom för duktiga Playtones förra veckan.     Kramar från Mona

Country och solsken...

...är  en strålande kombination,tycker jag!  Idag fick jag några country låtar som jag letat efter av en god vän,och ett par av dem är så  underbart vackra så jag nästan lipade.... åh, vad jag längtar efter att sjunga dem! Och så har solen lyst så rart från en klarbå himmel, Det känns fantastiskt att våren  väntar på oss bortom hörnet. Bakslag och andra konstiga ord vill jag helst glömma. Må så gott i solskenet! Kram från Mona.

Sol i mitt hjärta!

Åh,vilken underbar dag! Vintern verkar ge med sej ,min lillla sångar vän utanför  fönstret sjunger vackert och så har min cd "Country pärlor" fått en jätte fin recension.!Den är Veckans skivnyhet på  "Norsk Danseportalen" där Thomas Neraasen har "For Swingende" som gett den hela FEM stjärnor!! Jag har gjort många skivor men aldrig fått så bra betyg. Just som jag trodde att "Contry pärlor" var lite "glömd" och så smått börjat tänka på upp följaren så kommer detta,helt fantastiskt! Det är ju inte så långt till Norge...      Ha en bra vecka! Kram från Mona.

RSS 2.0